به دنبال راه اندازی مرکز مطالعات چین شناسی در دانشگاه علامه طباطبائی نشست تخصصی با حضور استادان و صاحبنظران برگزار می گردد

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۱۹۹ خبر روز
به دنبال راه اندازی مرکز مطالعات چین شناسی در دانشگاه علامه طباطبائی، نشست تخصصی با عنوان «چشم انداز طرح یک کمربند یک جاده و جایگاه جمهوری اسلامی ایران» با سخنرانی استادان دانشگاه و صاحب نظران 5 تیرماه در مرکز تخصصی آزاد دانشگاه برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست در راستای راه اندازی مرکز مطالعات چین شناسی دانشگاه علامه طباطبائی و با هدف بررسی زمینه های همکاری مشترک برگزار خواهد شد. ابوافضل علمایی رئیس میز چین ایران و روسیه در وزارت خارجه، دکتر بهرام امیر احمدیان، عضو هیئت علمی دانشگاه طباطبائی، دکتر محسن شریعتی نیا عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و دکتر حسین ملائک سفیر سابق ایران در چین در این نشست سخنرانی خواهند کرد.
لازم به ذکر است این نشست 5 تیرماه جاری از ساعت 30/16 در محل مرکز تخصصی آزاد دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نامی گنجوی برگزار خواهد شد.
photo_2019-06-26_15-27-32_41103.jpg