دورۀ سوم مدرسۀ پاییزۀ علوم شناختی دانشگاه علامه طباطبائی 4 و 5 تیرماه برگزار می گردد

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۱۹۶ خبر روز
معاونت پژوهشی دانشگاه دورۀ سوم مدرسۀ پاییزۀ علوم شناختی را به مدت دو روز در محل سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عنوان این دوره از مدرسه علوم شناختی، کاربرد این علوم در رشته هایی شامل: مدیریت، توان بخشی، سیاست، رسانه ها و جذب افکار عمومی، ورزش، آموزش و اقتصاد است که برنامۀ هفتۀ اول آن روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 5 و 6 تیرماه جاری از ساعت 9 صبح در سالن کنفرانس کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و دانشجویان دکتری و پسیا دکتری امکان شرکت در این مدرسه را خواهند داشت.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وبگاه معاونت پژوهشی دانشگاه به نشانی research.atu.ac.ir  ویا وب سایت مدرسه به نشانی ascs.atu.ac.ir مراجعه نمایند.
poster_1111_41073.jpg