تقدیر وزارت علوم از دکترنعمت الله ایرانزاده به پاس همکاری در گسترش زبان فارسی و همکاری های بین المللی

۰۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۱۶۷ خبر روز
دکتر بهادر باقری معاون گسترش زبان فارسی و ایران شناسی در خارج از کشور مرکز همکاری های بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از تلاش های ارزشمند دکتر نعمت الله ایرانزاده عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی در توسعه زبان فارسی در خارج از کشور و حضور موثر ایشان در نشست حلقه مشاوران تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در بخش هایی از این تقدیر نامه آمده است: تلاش ستودنی و مثال زدنی جناب عالی برای گسترش زبان شیرین فارسی و گنجینه ادب و حکمت دیر سال و نامدار ایرانی در خارج از کشور، برگ زرینی از دفتر پربار افتخارات شماست و نام و یاد نیک شما همواره در دل و جان مشتاقانه آن، نقش خواهد بست. شما به راستی سفیر علمی و فرهنگی ایران زمین بودید و هستید و به لطف خداوند همت و حمیت شما دستاوردهای شکوهمند و ماندگاری داشته است.

34411234_40896.jpg