معاون آموزشی دانشگاه: شورای برنامه ریزی درسی و شورای ارتقای کیفی سطح آموزش در معاونت آموزشی تشکیل شده است
دکتر احمدوند معاون آموزشی دانشگاه در کارگاه آموزشی اعضای هیئتعلمی جوان دانشگاه از تشکیل دو شورای جدید در این معاونت با عنوانهای «شورای برنامهریزی درسی» و «شورای ارتقای کیفی سطح آموزش» خبر داد.
کارگاه آموزشی اعضای هیئتعلمی جوان دانشگاه با حضور بیش از 90 نفر از اعضای هیئتعلمی دانشگاه با موضوع "مقدمات روش تدریس: طرح درس" روز شنبه مورخ 25 خرداد در محل سالن اجلاس کتابخانه مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این کارگاه در راستای سیاستهای جدید معاونت آموزشی بهمنظور ارتقای سطح کیفی آموزش دانشگاه، برگزار شد، دکتر احمدوند معاون آموزشی دانشگاه در سخنانی ضمن تشکر از حضور رئیس دانشگاه، گزارشی از سیاست این معاونت در خصوص طرح درس را ارائه نمود. او یکی از مهمترین اهداف معاونت آموزشی در دانشگاه و تلاش برای حفظ شأن معلمی استادان برشمرد و گفت: در طی سال¬های اخیر فرایند پژوهش بسیار گسترش و رشد پیداکرده است که خیلی هم جای تشکر و تقدیر دارد. او در این خصوص افزود: اما گاهی فراموش میکنیم که وظیفه و شأن اول ما معلمی است. لذا همه باید تلاش کنیم که این شأن و وظیفه معلمی را تقویت و ارتقا دهیم.
دکتر احمدوند با اشاره به اینکه معلمی شئون و تکنیکهای مختلفی دارد اضافه کرد: بخشی از معلمی علم است، هنر است، تکنیک و روابط خوب است؛ همه اینها بهجای خود درست است. اما، امروز همه اصحاب علوم آموزشی در قالب برنامهریزیهای درسی و تکنولوژیهای آموزشی اعتقاددارند که معلمی و تدریس خود یک دانش است صرفنظر از مسائل هنرمندی. او افزود: معلمی یک دانشی است که باید موادی را تدریس کرد و استاد باید یاد بگیرد و آموزشدیده شود که چگونه که کلاسش پربارتر نماید. او در این خصوص با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه علامه طباطبائی تصریح کرد: به تجربه دنیا کاری نداریم. در دانشگاه خودمان چندین رشته مربوط به ارتقاء سطح آموزشی دارید که کمتر از ظرفیت آنها استفاده کردیم. ما امروز نیاز داریم که آرامآرام از ظرفیت این گروهها که منافع آن به خیلی از بخشهای جامعه بهخصوص آموزشوپرورش میرسد بهرهمند شویم و سطح علمی کلاسها و تدریسها را ارتقا دهیم.
معاون آموزشی دانشگاه در ادامه به اقدامات انجامشده در خصوص ارتقای این حوزه گفت: اعتقاددارم مقررات، قوانین و ضوابط بسیار عالی است، اما خیلی از اینها ما را تا جلوی در کلاس میبرد. او افزود: بحث کیفی سازی دقیقاً ناظر بر این نکته است که ما سطح علمی کلاس، دادههای آن و فراگرفت های دانشجویان را ارتقاء و افزایش دهیم. او اضافه کرد: در چهارچوب این حرکت مجموعهای از اقدامات را در طی دو ماه گذشته شروعشده است که یکی از آنها راهاندازی شورای برنامهریزی درسی است. این شورای شکلی نخواهد بود، بلکه نظارت کیفی در خصوص بازنگری برنامهریزی درسی است که با سرعت، دقت و کیفیت بالاتر دنبال خواهد شد.
دکتر احمدوند شورای دوم را، شورای ارتقای کیفی سطح آموزش دانشگاه اعلام کرد و گفت: این شورا با استفاده از متخصصین برنامهریزی درسی و تکنولوژی ها آموزشی با درنظر داشتن یک سری از اولویتها و ضرورتها بهمنظور مجهز شدن اساتید به آن در قالب آموزشهایی آمادهشده است. او اضافه کرد: برگزاری این نشست یکی از مصوبات آن شورا است.
او با اشاره به دعوت معاونت آموزشی از استادان جوان برای حضور در این کارگاه و ادامه برگزاری این کارگاهها برای همه اعضای هیئتعلمی گفت: باورم این است که ناگزیریم یک انتقال تجارب رابین استادان همه استادان چه پیشکسوت و جوان برگزار کنیم. استادان پیشکسوت دنیایی از تجربه هستند و استادان جوان در دوره انقلاب اطلاعات با مجموعهای از پدیدههای مدرن آشنا هستند در گام اول باهدف آشنایی با طرح درس و از طریق غیررسمی کمک برای انتقال مباحث روز ازلحاظ تکتولوزی به فراخور دنیای اطلاعات به استادان قدیمی به این کارگاه دعوت شدید تا هم چنانکه آنها تجربیات خودشان را در اختیار شما قرار میدهند این تبادل بین شما برقرار گردد. او تصریح کرد: یکی از اهداف دعوت شما به این جلسه این بوده است که از توان روزآمد شما در این انتقال استفاده نماییم. این نشست تنها برای اعضای هیئتعلمی جوان نیست و بهتدریج همه استادان دانشگاه برگزار خواهد شد.
معاون آموزش دانشگاه در پایان سخنانش با اعلام تشکیل مرکز مجازی ارتقای توان حرفه¬ای استادان دانشگاه گفت: این مرکز در حال شکلگیری است و برگزاری این جلسه حاصل شکلگیری این مرکز است. او ابراز امیدواری کرد: با تقویت این مرکز امیدواریم وضعیت کلاسها و تدریسها را بهتر از این نماییم و درشان دانشگاه علوم انسانی کشور باشیم.
نظر شما :