فراخوان ثبت نام شرکت در جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۱۰۶ خبر روز
معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه جشن یکپارچه دانش‌آموختگان کلیه مقاطع تحصیلی را 25 تیرماه جاری در برج میلاد برگزار می نماید.
فراخوان ثبت نام شرکت در جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بر اساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، کلیه دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی ورودی ۱۳۹۳، کارشناسی ارشد ورودی ۱۳۹۴ و دکتری ورودی ۱۳۹۲ می‌توانند بامطالعه اطلاعیه صادره شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی نسبت به ثبت‌نام شرکت در این آیین تا تاریخ ۳۰ خردادماه جاری اقدام نمایند. دانش آموختگان دانشگاه به منظور کسب اطلاعات بیشترمی توانند با دبیرخانه جشن دانش آموختگان به شماره تلفن  48393506 021( خانم جلیلیان) تماس حاصل نمایند.
لازم به ذکر است رتبه های برتر (اول تا سوم) رشته های تحصیلی نیاز به ثبت نام ندارند و همچنین این مراسم سه شتبه 25 تیرماه جاری از ساعت 14 الی 18 در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار خواهد شد.