قابل توجه دانشجویان آسیب دیده در حادثه سیل سال جاری

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۱۳ خبر روز
به اطلاع دانشجویان حادثه دیده می رساند، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد، دو گروه از دانشجویان ذیل را کمک و حمایت مالی نماید. در صورتی که جزء این گروه ها می باشید، مستندات را تا تاریخ 1398/04/10 به اداره خدمات و رفاه انشجویان واقع در ساختمان معاونت دانشجویی ارائه دهید.
قابل توجه دانشجویان آسیب دیده در حادثه سیل سال جاری
گروه اول: دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بیش از 70 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان فوت شده است.
مستندات: گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل – گواهی فوت بر اثر سیل اخیر.

گروه دوم: دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بین 30 تا 69 درصد تخریب شده یا اقوام درجه یک ایشان مجروح شده است.
مستندات: گواهی از ستاد میریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل – گواهی پزشکی مبنی بر مجروحیت بر اثر سیل.

با آرزوی موفقیت مدیریت دانشجویی دانشگاه