قهرمانی تیم فوتسال دانشکده مدیریت و حسابداری در دومین لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۹۶ اداری سازمانی
دومین دوره لیگ فوتسال کارکنان دانشگاه علامه طباطبایی با قهرمانی تیم دانشکده مدیریت و حسابداری به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این رقابت که با حضور 12 تیم و با حضور 144 نفر از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه در طی مدت 4 ماهه منتهی به اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، تیم دانشکده مدیریت و حسابداری موفق شد مقام قهرمانی این لیگ را از آن خود نماید. تیم های معاونت آموزشی و معاونت دانشجویی نیز به ترتیب مقام دوم و سوم این مسابقات را کسب نمودند.
این مسابقات که با هدف ارتقاء سطح ورزش کارکنان، بالا بردن روحیه، نشاط ، انگیزه، و فراهم آوردن زمینه رشد و پیشرفت ورزشی در محیطی سالم و در شان و فرهنگ جامعه دانشگاهی و کشف استعدادهای ورزشی برای تیم های کارکنان دانشگاه از سوی تربیت بدنی برگزار شده بود با استقبال کارکنان دانشگاه مواجه شد به طوری که تعداد تیم های شرکت کننده نسبت به سال گذشته 50 درصد افزایش داشته است.
لازم به ذکر است سرپرست فنی این مسابقات به عهده علی صالح نیا و سرپرست اجرائی مسابقات به عهده سجاد محمدی بود.

مقام اول تیم دانشکده مدیریت وحسابداری:
01_40305.jpg
1- داود مهدیئی(سرپرست) 2- میثم امیری 3-شهرام خلیل نژاد4-سید سعید میرواحدی 5-مهدی سلطانی 6-محسن یگانه 7- علیرضا واحدی 8- جعفر بقراطی 9-افشین نوروزی 10-امیرحسین یوسفی 11-رسول احمدپور 12- علی هادی
مقام دوم تیم معاونت آموزشی:
02_40306.jpg
مقام سوم تیم معاونت دانشجویی:
03_40307.jpg
1-عباس نداف زاده (سرپرست) 2- هادی اولادی 3-شهرام علیزاده 4-مهدی بیگی 5- مهران علیزاده 6- اکبر کبیری 7- مجید گودرزی 8-قاسم مرادی 9-مرتضی مطهری 10- سجاد محمدی 11-ابراهیم آزاد 12-مرتضی افرونده