اختتامیۀ سومین جشنوارۀ قرآنی ویژۀ پسران ساکن سراهای دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۰۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۹۱ خبر روز
اختتامیه سومین جشنوارۀ قرانی ویژۀ پسران ساکن سراهای دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
IMG_5933-825x550.jpg
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، این مراسم با حضور دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه، دکتر وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر غلامرضا لطیفی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
IMG_5675.jpg
اجرای گروه تواشیح اسوه و تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط قاری بین المللی کشورمان از جمله برنامه های این مراسم بود. گفتنی است در پایان این مراسم از برگزیدگان بخش های مختلف جشنوارۀ داخلی قرآنی دانشگاه علامه طباطبائی با اهدای لوح تقدیر و هدیه، تشکر و قدردانی شد.
IMG_5257.jpg

IMG_5780.jpg