تجلیل از ایثارگران خانواده دانشگاه علامه طباطبائی در مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۷۳ خبر روز
مدیریت دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه سوم خرداد و فتح خرمشهر روز «مقاومت و ایثار و پیروزی» ویژه‌برنامه‌ای را در محل تالار اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار کرد.
IMG_5197_40129.jpgبه گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره حماسه فتح خرمشهر و رشادت‌های رزمندگان و ایثارگران در طول دفاع مقدس برگزار شد، سردار فرهی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان نیروهای مسلح و دکتر حمید صالحی از اعضای حیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و از جانبازان پرافتخار دفاع مقدس به سخنرانی و اصغر نقی زاده از هنرمندان فیلم‌های دفاع مقدس به خاطره گویی از سال‌های دفاع مقدس پرداخت.
IMG_5115.jpg
در این برنامه از ۴۳ عضو علمی واداری ایثارگر خانواده دانشگاه علامه طباطبائی و نیز ۱۱۲ دانشجوی نمونه و ساعی ایثارگر و وابسته به خانواده‌های معظم آنان به این مناسبت تجلیل به عمل آمد.
همچنین در پایان این مراسم برندگان مسابقۀ کتاب‌خوانی قصۀ دلبری که از سوی دفتر شاهد و ایثارگر برگزارشده بود، به‌قیدقرعه انتخاب و به برندگان جوایزی اهدا شد. اسامی افراد برگزیده به شرح زیر است:
کارکنان:
۱-سهیلا مسیبی | دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
۲-احسان کدخدایی | معاونت عمرانی
۳-حسن بابایی | سازمان مرکزی

دانشجویان:
۱-ساناز فکوریان | دانشکده علوم ارتباطات
۲-ریحانه اشراقی | دانشکده مدیریت و حسابداری
۳-عطیه سادات علوی | دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی
۴-مینا حیدری | دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی
۵-معصومه اکبری | دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی
۶-زهرا رهجو | دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی
۷-مریم پرویزی | پردیس تحصیلات تکمیلی

گفتنی است، بر اساس اعلام دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه، برندگان این مسابقه می‌توانند جهت دریافت هدیه خود تا روز چهارشنبه ۸ خرداد به این دفتر در سازمان مرکزی دانشگاه، اتاق ۱۰۱ مراجعه نمایند.

IMG_5171.jpg