دومین کارگاه کمیته اخلاق در پژوهش با عنوان موضوعات علوم انسانی و اجتماعی برگزار می شود

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۴۷ خبر روز
دومین کارگاه ملی کمیته اخلاق در پژوهش با عنوان «اخلاق در پژوهش: موضوعات علوم انسانی و اجتماعی» 21 خردادماه جاری در محل کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار می گردد.
1_(6)_40008.jpg
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این کارگاه ملی که از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری کمیته ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود، صاحب نظران در خصوص موضوعات اخلاق در نشر، رضایت آگاهانه و نیز تعارض منافع، حفاظت از آزمودنی انسانی و پژوهش در گروه‌های خاص به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.
دکتر احسان شمسی گوشکی دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی کشور و دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی از سخنرانان ویژه این کارگاه می باشند.
لازم به ذکر است این کارگاه 21 خردادماه جاری از ساعت 30/8 الی 18 در محل تالار اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار خواهد شد.