مراسم اختتامیۀ سومین جشنوارۀ داخلی قرآن کریم با تقدیر از برگزیدگان قرآنی برگزار شد

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۳۰ خبر روز
مراسم اختتامیۀ سومین جشنوارۀ داخلی قرآن کریم، ویژۀ سراهای دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی بخش خواهران در خانۀ دانشجویی شهید سلامت برگزار شد.
022A4702_39938.jpg
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، در این مراسم که وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی، محمد امیرپناهی، مدیر فرهنگی دانشگاه و جمعی از استادان و دانشجویان حضور داشتند، افشین علا به شعرخوانی برای دانشجویان پرداخت. اجرای گروه تواشیح اسوه از دیگر برنامه های این اختتامیه بود.
022A4857_39939.jpg
مهمان ویژۀ این برنامه که با اجرای نجم الدین شریعتی برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسین طباطبائی، نابغۀ قرآنی کشور بود.
محمد حسین سعیدیان، قاری بین المللی کشور نیز در این برنامۀ قرآنی حضور داشت. مناجات خوانی سروش بخشایش هم از دیگر برنامه های اجرا شده در این آیین بود.
گفتنی است در پایان این مراسم از برگزیدگان بخش های مختلف جشنوارۀ داخلی قرآنی دانشگاه علامه طباطبائی با اهدای لوح تقدیر و هدیه، تشکر و قدردانی شد.
022A4766_39940.jpg