بزرگداشت سوم خرداد با تقدیر از استادان، کارکنان وداشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می شود

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۲۰ خبر روز
مدیریت دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه سوم خرداد و فتح خرمشهر ویژه برنامه ای را در تاریخ 31 اریبهشت ماه د رمحل تالار اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که به منظور گرامیداشت یاد و خاطره حماسه فتح خرمشهر و رشادت های رزمندگان و ایثارگران در طول دفاع مقدس برگزار می گردد، سردار فرهی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان نیروهای مسلح و دکتر حمید صالحی از اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و از جانبازان پرافتخار دفاع مقدس و اصغر نقی زاده از هنرمندان فیلم های دفاع مقدس به ایراد سخن خواهند پرداخت.
تجلیل از 43 عضو علمی و اداری ایثارگر خانواده دانشگاه علامه طباطبائی و نیز 112 دانشجوی نمونه و ساعی ایثارگر و وابسته به خانواده های معظم آنان از برنامه های اصلی این مراسم است.
لازم به ذکر است این مراسم از ساعت 11 الی 13 در محل تالار اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می گردد.