فراخوان دانشجویی شرکت در جلسه پرسش و پاسخ با موضوع سرزمین های اشغالی و ملت فلسطین

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۹۰۸ خبر روز
در آستانه چهلمین سالروز گرامیداشت روز جهانی قدس، خبرگزاری صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد، نشست صمیمی با حضور دانشجویان و کارشناسان برای پاسخگویی به برخی سؤالات و ابهامات رایج در خصوص سرزمین‌های اشغالی و ملت فلسطین، برگزار نماید.
این نشست روز سه‌شنبه 31 اردیبهشت‌ماه جاری از ساعت 10 صبح در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد.
کلیه دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در این نشست می‌توانند با روابط عمومی دانشگاه به شماره 44737542 نسبت به اعلام حضور در این برنامه و نیز کسب اطلاعات بیشتر، تماس حاصل نمایند.
لازم به ذکر است این نشست و مباحث مطرح‌شده از سوی دانشجویان و کارشناسان حاضر در آن، در اخبار بیست و سی شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی پخش خواهد شد.