ابراز خرسندی دبیر کل شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم از مشارکت فعالانه دانشگاه‌های ایرانی در برنامه‌های این شبکه

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۸۹۰ خبر روز آموزش و پژوهش
سومین دور همایش‌های بین‌المللی راه‌های ابریشم با موضوع "مردم و محیط‌زیست در امتداد راه‌های ابریشم" با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه گیلان و شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم، به ابتکار پژوهشکده فرهنگ پژوهی دانشگاه علامه طباطبائی، در دانشگاه گیلان برگزار شد.
G1n_39707.jpg
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این همایش که استادانی از کشورهای ایتالیا، مقدونیه، کره جنوبی، پاکستان، روسیه، ترکیه و ایران شرکت داشتند، دبیر کل شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم با تأکید بر جایگاه و اهمیت دانشگاه‌های ایرانی در پیوند دادن دانشگاه‌ها و مراکز علمی در شرق و غرب راه‌های باستانی ابریشم، خرسندی خود از مشارکت فعالانه دانشگاه‌های ایرانی در برنامه‌های این شبکه را اعلام داشت.
گفتنی است استادانی از دانشگاه علامه طباطبائی، گیلان، صنعتی شریف، بین‌المللی امام خمینی و تهران مقالات خود را در کنار همتایانی از دیگر کشورها در این همایش ارائه دادند. در حاشیه این همایش و به دعوت رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه گیلان به عضویت شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم درآمد.