برگزاری کارگاه روابط اقتصادی و منطقه ای پاکستان با حضور پرفسور سلیم هاشمی در دانشکده اکو

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۸۶۶ خبر روز
دکتر ارشی سلیم هاشمی مدیر گروه رشته صلح و منازعات داشگاه دفاع ملی پاکستان با حضور در موسسه آموزش عالی بیمه اکو، با برگزاری کارگاهی در خصوص روابط اقتصادی و منطقه ای پاکستان به ایراد سخن پرداخت.
pic02_39720.jpgبه گزارش روابط عمومی دانشگاه، ایشان در بخشی از مطالب خود به تغییر رویه سیاست خارجی دولت پاکستان اشاره کرد و همراهی نکردن عربستان در جنگ یمن را مثالی از این تعییرات برشمرد. وی همچنین بر اشتراکات دو ملت ایران و پاکستان تاکید کرد.
او در بخش دوم کارگاه، به روابط اقتصادی پاکستان و ایران اشاره و توضیحاتی را در مورد عدم موفقیت اکو بیان کرد. سلیم هاشمی رقابت های موجود میان کشورهای قدرتمند اکو را عامل عدم توفیق اکو برشمرد. مدیر گروه رشته صلح و منازعات داشگاه دفاع ملی پاکستان در پاسخ یکی از دانشجویان که ارتباط بین بندر گوادر و چابهار را سوال کرد به سخنان عمران خان در سفرش به ایران اشاره کرد و گفت: بندرگوادر و چابهار مانند دو خواهر در کنار هم می¬توانند همکاری داشته باشند .