نصب سازه تی. آر. ایکس و برگزاری دوره مربیگری در مجموعه ورزشی دانشگاه

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۸۰۳ فرهنگی و دانشجویی
دوره مربیگری تی.آر.ایکس برای اولین در دانشگاه علامه طباطبائی توسط مربیان فدراسیون ورزش های همگانی برگزار گردید.
نصب سازه تی. آر. ایکس و برگزاری دوره مربیگری در مجموعه ورزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام مدیریت تربیت بدنی، با توجه به تولید نصب سازه تی.آر. ایکس در دانشگاه و نصب آن در مجموعه ورزشی پردیس مرکزی دانشگاه از این پس ورزشکاران و علاقمندان به این رشته نوین ورزشی می توانند از این رشته ورزشی با دراختیار قرار داشتن امکانات لازم استفاده نمایند.

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با برگزاری دوره مربیگری این رشته در دو گروه خانم ها و آقایان دوره آموزشی را با دعوت از مربیان فدراسیون های ورزش های همگانی به ودت 5 روز برگزار کرد. در این دوره که در سالن مجموعه ورزشی دانشگاه و به میزبانی مدیریت تربیت بدنی برگزار گردید، 35 نفر از دانشجویان دختر و 20 نفر از دانشجویان پسر  موفق به گذراندن این دوره شدند. در پایان این دوره  دانشجویان در امتحان عملی و تئوری شرکت نمودند.