ارتقای جایگاه دانشگاه علامه طباطبائی در رتبه‌بندی جدید پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۷۹۷ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه طباطبائی در رتبه‌بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به بازه 30-22 ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه در این رتبه‌بندی که دانشگاه علامه طباطبائی با گروه دانشگاه‌های جامع مورد مقایسه قرارگرفته است، جایگاه و رتبه دانشگاه با ارتقا و بهبود محسوسی نسبت به سال‌های گذشته ارزیابی شد. بر اساس ارزیابی سال گذشته رتبه این دانشگاه در بازه 40-31 بوده که در  رتبه‌بندی سال 97-1396، به بازه 30-22 ارتقا یافته است.

با توجه به ماهیت و فعالیت‌های متفاوت مراکز آموزشی در کشور و تفاوت بین آن‌ها، نتایج رتبه‌بندی ISC در پنج زیرگروه دانشگاه‌های جامع، دانشگاه‌های صنعتی، پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌های هنر و دانشگاه‌های علوم ارائه‌شده است و در این رتبه‌بندی 192 دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی توسط ۲۶ شاخص در قالب ۵ معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین‌المللی، تسهیلات، امکانات و فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و صنعتی مورد ارزیابی قرار گرفتند؛ که از این تعداد، 84 دانشگاه جامع، 29 دانشگاه صنعتی، 45 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، 4 دانشگاه هنر و 30 موسسه پژوهشی حضور دارند.

بر اساس اعلام گروه رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی کشور در ISC، رتبه‌بندی منتشرشده بخشی از اطلاعات توسط دانشگاه‌ها و مؤسسات و از طریق پرسشنامه الکترونیکی گروه رتبه‌بندی گردآوری و بخشی دیگر از اطلاعات مورد نیاز رتبه‌بندی که پژوهش محور بوده‌اند که از پایگاه‌های اطلاعاتی WoS و ISC تهیه شده است.