مسابقات ورزشی فصل بهار و جام رمضان در دو بخش دانشجویان و کارکنان علمی و اداری برگزار می شود

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۷۹۵ خبر روز
مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه علامه طباطبائی، در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای فهرست رشته های ورزشی و زمان برگزاری مسابقات به مناسبت فصل بهار و ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مسابقات در چهار بخش شامل: دانشجویان پسر، دانشجویان دختر، کارکنان علمی و اداری آقا و کارکنان علمی و اداری خانم و در سطح خوابگاه‌ها، دانشکده‌ها و دانشگاه برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان شرکت در این رقابت ها می توانند با توجه به زمان بندی های اعلام شده نیم ساعت قبل از آغاز هر مسابقه به محل برگزاری مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

جشنواره ورزشی ویژه ی دانشجویان دختر

اختتامیه لیگ کارکنان خانم(بهار 98

جشنواره مسابقات ورزشی ویژه اساتید و کارکنان (آقایان)

برنامه جشنواره جام در جام  مسابقات ورزشی پسران