نائب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات دانشگاه های منطقه یک کشور

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۷۷۲ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
تیم فوتسال دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات لیگ فوتسال دانشگاه های منطقه یک کشور، موفق شد مقام نایب قهرمانی را از آن خود نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این دوره از مسابقات که با حضور 12 تیم از  دانشگاه های منطقه یک کشور برگزار گردید. در این دوره از مسابقات تیم یکدست دانشگاه علامه طباطبائی توانست با مربیگری دکتر اسلامی عضو هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی  و سرپرستی سجاد محمدی بعد از تیم دانشگاه خوارزمی موفق به کسب عنوان نائب قهرمان این مسابقات شود. تیم دانشگاه علوم انتظامی مقام سوم این مسابقات را کسب کنند.

همچنین احمد رفیعی بازیکن خوش تکنیک از تیم دانشگاه علامه طباطبائی بهترین و فنی ترین بازیکن این مسابقات لقب گرفت. اعضای تیم فوتسال دانشگاه علامه طباطبائی در این رقابت ها به این شرح بود: احمد رفیعی، حسین جوهری پور، امین محمدی، پوریا رسولی، میثم دل آگاه، مهدی کوشکستانی، محسن پروانی، نواب آب نما  و امیر انصاری.