آخرین مدال کشتی فرنگی ایران به نام مهدی علیاری دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی ثبت شد

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۸۴ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مهدی علیاری دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی مدال برنز وزن 97 کیلوگرم رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی علیاری دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تربیت‌بدنی دانشگاه علامه طباطبائی، در مرحله پایانی رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا با بازی مقابل الیم خان سیزدیکوف از قزاقستان با کسب 4 امتیاز نتیجه بازی را به نفع خود تمام کرد و موفق به کسب مدال برنز وزن 97 کیلوگرم این رقابت شد و آخرین مدال کشتی تیم ایران در این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

لازم به ذکر است تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های قهرمانی سال 2019 آسیا که در چین برگزار شد با کسب 4 مدال طلا و 3 برنز قهرمان آسیا شد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این موفقیت و عنوان قهرمانی در رقابت‌های بین‌المللی را به آقای مهدی علیاری و خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی تبریک می‌گوید.