تقدیر وزیر علوم از دکتر هادی خانیکی/ عضو هیئت علمی دانشگاه در جمع 13 استاد نمونه کشوری

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۶۵ خبر روز آموزش و پژوهش
دکتر هادی خانیکی استاد پایه ۲۶ رشته علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در مراسم تقدیر و تجلیل استادان نمونه کشوری به عنوان استاد نمونه سال 98 معرفی و از سوی دکتر غلامی مورد تقدیر قرار گرفت.
تقدیر وزیر علوم از دکتر هادی خانیکی/  عضو هیئت علمی دانشگاه در جمع 13 استاد نمونه کشوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در بیست و هفتمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که صبح امروز با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، برخی از معاونان و مدیران وزارتخانه و روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، ۱۳ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی و تجلیل شدند.دکتر هادی خانیکی استاد پایه ۲۶ رشته علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در این مراسم در کنار 12 استاد نمونه کشوری از سوی دکتر غلامی مورد تقدیر قرار گرفت.

در این مراسم علاوه بر تقدیر از استادان نمونه کشوری از 7 استاد دیگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور نیز به‌عنوان سرآمدان آموزشی کشور تجلیل و تقدیر شد.