معاون پژوهشی دانشگاه: مرکز رشد شماره دو دانشگاه علامه طباطبائی به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۶۳ خبر روز آموزش و پژوهش
تعداد بازدید:۱۹۷۹
ششمین دوره جشنواره فرصت‌های شغلی روشنا از ۸ اردیبهشت‌ماه با سخنرانی دکتر حمیدرضا علومی یزدی آغاز به کار کرد.
معاون پژوهشی دانشگاه: مرکز رشد شماره دو دانشگاه علامه طباطبائی به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

دکتر علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در افتتاحیه ششمین جشنوارۀ فرصت‌های شغلی روشنا گفت: دانشگاه علامه طباطبائی به‌عنوان بزرگ‌ترین کانون علوم انسانی کشور درصحنه‌های بدیعی قدم گذاشته که تقریباً بی‌سابقه بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، دکتر علومی یزدی در ادامه افزود: ازجمله این موارد، ورود در تحقق مسئولیت‌های کارآفرینی و نوآوری در زمینه‌های مختلف دانش علوم انسانی موردنیاز جامعه است. ما جزو معدود دانشگاه‌های علوم انسانی هستیم که اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری منسجمی را در قالب مرکز کارآفرینی و مرکز رشد واحدهای فناور علوم انسانی را با حمایت رئیس محترم دانشگاه، هیئت‌رئیسه و تلاش یکایک اعضای هیئت‌علمی ایجاد کنیم.

وی در ادامه افزود: مرکز رشد شماره دو دانشگاه هم به‌زودی با همیاری و کمک قابل‌توجه دوستان محترم ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به‌زودی در پردیس مرکزی شروع به کار خواهد کرد. با کارکردهای اندکی متفاوت‌تر از مرکز شماره یک که این تفاوت اندک در جهت نزدیک‌تر کردن مرکز رشد به فعالیت‌های مرکز کارآفرینی دانشگاه و ایجاد فرصت‌هایی برای آموزش و مهارت پیدا کردن دانشجویان در جهت ارتباط نزدیک‌تر با صنعت، جامعه و افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان خواهد بود.

دکتر علومی یزدی خاطرنشان کرد که دانشگاه علامه طباطبائی در این راه قدم برداشته و موفقیت‌های خوبی هم‌کسب کرده است.

او گفت: تاکنون تحول‌های خوبی در دانشگاه رخ‌داده و یکی از این تحول‌ها تشکیل مرکز کارآفرینی دانشگاه است. مرکز کارآفرینی دارای شورایی است که این شورا به تصویب هیئت‌امنا رسیده است. این شورا یکی از ارکان تصمیم گیر دانشگاه است و ما در برخی جلسات موفق شدیم برنامه کلی و چشم‌اندازهایی برای سال آینده به تصویب برسانیم. یکی از اتفاق‌های خجستۀ این تصمیم‌گیری‌ها در شورا، تصویب شیوه‌نامه دانشجوی کارآفرین برتر است. یعنی انتخاب کارآفرین برتر نه‌فقط به صحنۀ صنعت و بنگاه اقتصادی بلکه به سطح دانشجویان هم این فرهنگ باید تسری پیدا کند و دانشجویانی که درزمینهٔ کارآفرینی تلاشی برگزیده داشته باشند مورد تشویق قرار بگیرند. نفر اول این جشنواره هرساله به‌عنوان سفیر و نماینده دانشگاه در امر کارآفرینی انتخاب می‌شود و می‌تواند منشأ تحولات و اثربخشی بسیار مفیدی باشد.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه گفت: مرکز آموزش‌های مهارتی دانشگاه علامه طباطبائی با این هدف که دانشجویان را برای اشتغال پذیری بیشتر و بهتر آماده کند در یک سال اخیر فعالیت‌های چشمگیری داشته که دریکی دو ماه گذشته شاهد فارغ‌التحصیلی نزدیک به شش هزار نفر از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی بودیم که در دوره‌های آموزشی، مهارتی آموزش‌دیده‌اند و موفق به کسب گواهینامه شده‌اند.

او افزود: این مهارت‌ها درواقع مکمل آموزش‌های دانشگاهی و دستاوردهای تحصیلی دانشجویان می‌شود و دانشجویان را در موقعیت‌های مناسب‌تری برای اشتغال پذیری قرارمی دهد. همچنین از برنامه‌هایی که در دانشگاه دنبال می‌شود و امیدواریم که مرکز شماره دو هم در این مسیر موفق باشد، ایجاد تأسیساتی تحت عنوان «آزمایشگاه‌های اجتماعی در حوزه کارآفرینی و نوآوری» است که بتواند ارتباط نزدیکی با صنایع و بنگاه‌های اقتصادی داشته باشد و مهارت‌های بیشتری را به دانشجویان منتقل کند و دانشجویان را آماده جذب بازار کار کند.

دکتر علومی یزدی در ادامه خطاب به کارآفرینان حاضر در جلسه گفت: دانشگاه توان این را دارد که نیروهای تخصصی موردنیاز شمارا مطابق نیازهای شما تربیت کند و آموزش دهد. خواهش ما از صنعت، جامعه و بنگاه‌های اقتصادی این است که این نیازها را به دانشگاه منعکس کند. دانشگاه چه در قالب آموزش‌های رسمی، چه در قالب بازنگری برنامه‌های درسی و دوره‌های مهارتی و ایجاد آزمایشگاه‌های تخصصی این توان را دارد که دانشجویان و فارغ‌التحصیلان خود را باصلاحیت های کافی برای تأمین نیازهای جامعه تربیت کند و تحویل دهد.

او در پایان سخنان خود گفت: دانشگاه کارآفرین دانشگاهی است که  نه‌تنها  دانشجویان ظرفیت اشتغال پذیری بالایی دارند، بلکه توان کارآفرینی هم دارند. دانشجویان نه‌تنها خودشان می‌توانند به استخدام دربیایند بلکه می‌توانند دیگران را هم به کار بگیرند. دانشگاه کارآفرین باید سهم خود را در بازار کار و ارائه خدمات تضمین کند و در کنار آن کمک‌های دولت و بودجه را هم برای آموزش داشته باشد.

لازم به ذکر است این جشنواره باهدف برقراری ارتباط دانشگاه با صنعت و همچنین امکان معرفی فرصت‌های شغلی موجود در بازار کار کشور به دانشجویان و دانش‌آموختگان با همکاری دانشکده مدیریت و حسابداری و مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی و مشارکت تمامی دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود. نمایشگاه این جشنواره به مدت سه روز در محوطه ورودی دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار خواهد شد و در طی این مدت شرکت‌هایی همچون: پارس‌خودرو، گروه خودروسازی بهمن، بیمه سامان، بیمه ملت، تابان خرد، ایران تلنت، یونیلیور، همکاران سیستم و ... به معرفی فرصت‌های شغلی و کارآموزی به دانشجویان خواهند پرداخت.


نظر شما :