برگزاری دو کارگاه آموزشی توسط استاد دانشگاه الیکانته در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۵۲ خبر روز آموزش و پژوهش
خانم دکتر نعیما بناییچا از استادان گروه مطالعات اسلامی و زبان عربی دانشگاه الیکانته به دعوت گروه اسپانیایی هفتم اردیبهشت‌ماه جاری دو کارگاه آموزشی را در گروه‌های عربی و اسپانیایی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کارگاه‌ها بر پایه تفاهم‌نامه میان دانشگاه الیکانته و دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان  «تئاتر الجزایر و نمایشنامه‌های عبدالقادر علوله» در گروه عربی  و «فتح اندلس توسط مسلمانان» در گروه اسپانیایی با حضور اساتید و دانشجویان برگزار شد. بخش پایانی این کارگاه‌ها با پرسش و پاسخ از مدرس به پایان رسید.

لازم به ذکر است دکتر نعیما بناییچا از گروه مطالعات اسلامی و زبان عربی دانشگاه الیکانته و اهل کشور الجزایر است و در مدت حضور ایشان در دانشگاه دیدارهایی با  دکتر ایران زاده رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و دکتر گنجیان مدیر گروه آموزشی در خصوص گسترش روابط با دانشگاه الیکانته و ایجاد روابط با دانشگاه الجزایر نیز گفتگوهایی انجام شد.