حضور رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی در اجلاس روسای دانشگاه ­های قفقاز

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۲۱ خبر روز آموزش و پژوهش
اجلاس روسای دانشگاه ­های قفقاز با برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانشگاهی این اتحادیه 30 و 31 فروردین سال جاری به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این اجلاس که با حضور نمایندگانی از 8 دانشگاه کشور ترکیه و چندین دانشگاه داخلی در تبریز برگزار شد، دکتر نعمت‌الله ایران زاده رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی به نمایندگی از دانشگاه  علامه طباطبائی حضور داشت. دکتر ایران زاده در این اجلاس در سخنانی ضمن معرفی دانشگاه و ظرفیت‌های آن در خصوص زمینه برای همکاری‌های مشترک به گفتگو پرداخت. دیدار و گفتگو میان روسای دانشگاه‌های حاضر و دیدار با استاندار آذربایجان شرقی ازجمله برنامه‌های این اجلاس بود.

همچنین نمایندگان دانشگاه در غرفه دانشگاه علامه طباطبائی به معرفی دستاوردهای علمی دانشگاه پرداخته و زمینه همکاری با دانشگاه‌های خارجی شرکت‌کننده در این نمایشگاه را فراهم نمودند.