طرح خودارزیابی برای انتخاب اتاق نمونه دانشجویان در سطح خوابگاه‌های دانشجویی اجرا می‌شود

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۱۷ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز بهداشت و درمان باهدف ارتقاء سطح بهداشت خوابگاه های دانشجویی و فرهنگ‌سازی موازین بهداشتی و سبک زندگی سالم، طرح خودارزیابی دانشجویان ساکن در خوابگاه‌ها اجرا می‌نماید.

دکتر زهره حسینی مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه با اعلام این خبر گفت:باهدف ارتقای سطح بهداشت و سبک زندگی سالم دانشجویی مطابق با موازین بهداشتی این طرح در سطح خوابگاه‌های دانشجویی به اجرا درآمده است. او با اشاره به شاخص‌های موردنظر در این طرح افزود: رعایت نظم و ترتیب در اتاق، رعایت بهداشت فردی، روش صحیح نگهداری مواد غذایی، جلوگیری از تکثیر عوامل بیماری‌زا و حساسیت‌زا، رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط، خلاقیت و نوآوری ازجمله شاخص‌های  موردسنجش این طرح خودارزیابی است.

مدیر مرکز بهداشت و درمان دانشگاه در این خصوص اضافه کرد: کلیه دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه در صورت تمایل می‌توانند تا تاریخ 98/2/8 با تکمیل برگه‌های مربوط به این طرح و تحویل آن به سرپرست خوابگاه محل سکونت خود اقدام نمایند. او یادآور شد: به برگزیدگان این طرح جوایزی اهدا خواهد شد.

دانلود فرم