حضور انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در دو بخش دانشگاهی و بین‌الملل سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۱۳ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با ارائه بیش از 200 عنوان کتاب در دو بخش دانشگاهی و بین‌الملل سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد یافت و کلیه کتب دانشگاه در مدت برگزاری نمایشگاه با 15 درصد تخفیف به علاقمندان عرضه خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و بنا بر اعلام مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه کتب ارائه‌شده در نمایشگاه شامل: 184 عنوان کتاب در بخش دانشگاهی و با 18 عنوان کتاب در بخش بین‌الملل خواهد بود. علاقه‌مندان بازدید از غرفه کتاب دانشگاه علامه طباطبائی می‌توانند با مراجعه به بخش ناشران دانشگاهی سالن F4، راهروی 1، غرفه 6  از آخرین انتشارات دانشگاه بازدید نمایند.

لازم به ذکر است کلیه کتب انتشارات دانشگاه از تاریخ 4 الی 14 اردیبهشت‌ماه در محل نمایشگاه بین‌المللی کتاب، فروشگاه‌های پردیس مرکزی، دانشکده اقتصاد و نیز فروشگاه آنلاین به نشانی اینترنتی book.atu.ac.ir با تخفیف 15 درصد عرضه خواهد شد.