حضور و سخنرانی ریاست دانشگاه در آیین نکوداشت دکتر نجفقلی حبیبی

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۶۱۱ خبر روز
آیین نکوداشت دکتر نجفقلی حبیبی، استاد بازنشسته فلسفه دانشگاه تهران (رئیس اسبق دانشگاه علامه طباطبائی)، ۸ اردیبهشت در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.
حضور و سخنرانی ریاست دانشگاه در آیین نکوداشت دکتر نجفقلی حبیبی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین نکوداشت  استاد فرزانه و مصحح توانا  دکتر نجفقلی حبیبی، استاد بازنشسته فلسفه دانشگاه تهران (رئیس اسبق دانشگاه علامه طباطبائی)، با حضور شخصیت های علمی و فرهنگی کشور برگزار خواهد شد.
در این مراسم دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه طباطبائی نیز حضور  داشته و سخنرانی خواهند کرد. همچنین در این نشست غلامرضا اعوانی، سید کاظم اکرمی، حسن بلخاری، محسن رهامی، رضا صالحی‌امیری، غلامرضا ظریفیان و آیت‌الله غیات‌الدین طه محمدی نیز حضور داشته و درباره این پژوهشگر فلسفه و مصحح سخنرانی خواهند کرد. رونمایی از کتاب «حبیب معرفت» (مجموعه مقالات اهدایی به استاد) نیز از دیگر برنامه های این مراسم است.

لازم به ذکر است این مراسم یکشنبه 8 اردیبهشت‌ماه جاری از ساعت 17 الی 19:30 در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار خواهد شد.
دکتر نجفقلی حبیبی از سال 1383- 1376 ریاست دانشگاه علامه طباطبائی را بر عهده داشتند.