برگزاری دو کارگاه آموزشی استاد دانشگاه ائوتونوما در دانشکده ادبیات فارسی وزبان های خارجی

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۵۴۹ خبر روز آموزش و پژوهش
بر پایه تفاهم نامه میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه ائوتونومای مادرید دکتر خوزه اُکاسار آریسا استاد دانشگاه ائوتونوما کارگاه آموزشی با موضوعات «موقعیت ادبیات پس از جنگ در اسپانیا در طی دهه چهل و پنجاه» و «دیبان دوره دموکراسی» را 26 و 27 فروردین ماه را در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کارگاه‌ها که بنا به دعوت گروه آموزشی زبان‌آموزشی و با توجه به آگاهی و توانمندی دکتر ائوتونوما درزمینه ادبیات رنسانس و ادبیات مدرن اسپانیا، برگزار شد، از سوی اساتید و دانشگاه‌ها مورد استقبال قرار گرفت. ائوتونوما در ملاقاتی با  دکتر ایران زاده رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی نیز دیدار و گفتگو کرد.