انعقاد قرارداد توزیع و فروش محصولات مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۵۰۰ خبر روز آموزش و پژوهش
قرارداد توزیع و فروش محصولات مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با موسسه کتاب مهربان‌نشر منعقد شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از مرکز چاپ و انتشارات، در پی مذاکرات صورت گرفته قرارداد همکاری مابین انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه کتاب مهربان‌نشر با موضوع توزیع و فروش محصولات مرکز چاپ و انتشارات این دانشگاه در سطح شهر تهران و سایر شهرستان‌ها به امضاء رسید. طبق این قرارداد نمایندگی توزیع و فروش انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در بازار نشربر عهده موسسه مهربان‌نشر خواهد بود.
انعقاد قرارداد توزیع و فروش محصولات مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه

مراکز فروش و متقاضیان خرید عمده کتاب می‌توانند جهت ثبت سفارش به نشانی خیابان شهدای ژاندارمری، بین فخررازی و دانشگاه، پلاک 64 مراجعه و یا با شماره‌های 76- 66973175 تماس حاصل فرمایند.
همچنین فروشگاه کتاب مهربان نشر با نام تجاری (کتابفروشی نشر بازرگانی) به نشانی خیابان انقلاب، بین خیابان 12 فروردین و اردیبهشت، پلاک 1342 و با شماره تماس 66953475 آماده ارائه محصولات مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی می‌باشد.