منابع گویا و خدمات ویژه کاربران کم‌بینا و نابینا در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دسترس‌پذیر شد

۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۴۶۶ خبر روز آموزش و پژوهش
کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در راستای ارائه خدمات به گروه‌های کاربری خاص و با تأکید بر ایجاد تسهیل برای کاربران کم‌بینا و نابینا اقدام به تأمین و پردازش منابع و ارائه خدمات ویژه به این کاربران نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، این امکان با همکاری دانشکدهها و پس از نیازسنجی‌های انجام‌ شده از کاربران با توجه به منابع موردنیاز این نوع از دانشجویان در قالب کتابهای گویا، تهیه‌ شده‌ است. در حال حاضر نزدیک به 400 مدرک از 7000 مدرک گویای موجود، در گروه سازمان‌دهی و پردازش اطلاعات و دانش کتابخانه مرکزی پردازش‌ شده و از طریق سیستم کتابخانه دیجیتالی دانشگاه قابل‌دسترس است و قرار است این منابع به‌ مرور زمان و متناسب با نیازها توسعه یابد.

اعضای کتابخانه دیجیتالی از طریق پروفایل کاربری خود در سیستم کتابخانه دیجیتالی و کاربران کمبینا و نابینا  با ارائه تأییدیه‌ای از سازمان بهزیستی به اداره خدمات کاربران کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، امکان استفاده از این منابع و خدمات را خواهند داشت. لازم به ذکر است، برخی فعالیت‌های مربوط به تهیه کتاب‌های گویا، توسط کارشناس نابینا در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی صورت می‌پذیرد.