ثبت‌نام از متقاضیان شرکت در آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۸۴۵۵ خبر روز آموزش و پژوهش
مدیریت آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه، آزمون تافل زبان را 20 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار می‌نماید.
ثبت‌نام از متقاضیان شرکت در آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام مدیریت آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت افزایی ثبت‌نام از متقاضیان شرکت در این آزمون از 20 فروردین‌ ماه جاری آغاز و تا 14 اردیبهشت‌ ماه سال جاری ادامه خواهد داشت. شرکت‌ کنندگان در دورۀ آمادگی زبان دانشگاه از 10 نمرۀ کلاسی برخوردار بوده و حضورشان در آزمون رایگان است و 10 نمره کلاسی حداکثر برای دو دوره آزمون به‌صورت متوالی لحاظ خواهد شد.
هزینه شرکت در این آزمون 200 هزار تومان است که 20 درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و 50 درصد تخفیف برای دانشجویان خانواده های شاهد و ایثارگر در نظر گرفته‌شده است.
این آزمون روز جمعه مورخ 98/02/20، ساعت 9 صبح در محل آموزش‌های تخصصی آزاد و مهارت افزایی برگزار خواهد شد.
متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه آموزشی این مرکز به نشانی: www.training.atu.ac.ir و یا www.otc.atu.ac.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند و به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 88880993 - 88872058 تماس حاصل نمایند.