اولین شورای راهبردی بین الملل دانشگاه تشکیل شد

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۴۳۸ خبر روز آموزش و پژوهش
اولین جلسه شورای راهبردی بین الملل دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و جمعی از مسئولان دانشگاه 19 اسفند ماه در اتاق شورای دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
اولین شورای راهبردی بین الملل دانشگاه تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بر اساس دستور العمل این شورا که بهمن ماه سال جاری به تصویب هیات رئیسه دانشگاه رسید، این شورا، با هدف سیاستگذاری و بهینه سازی همکاری های علمی بین المللی در دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شده است.

شورای راهبردی بین الملل دانشگاه با درنظر داشتن برنامه های آموزشی و پژوهشی بین المللی محول شده به دانشگاه و ضرورت سیاستگذاری برای اجرای این برنامه ها در راستای سیاست ها و اولویت های کلان مصوب وزارت متبوع در مورد نحوه تبادلات علمی دانشگاه در سطح بین المللی تصمیم گیری می نماید.

دانلود فایل دستور العمل تشکیل شورای سیاستگذاری همکاری های علمی بین المللی دانشگاه