سخنرانی دکتر اریک کوئنن از دانشگاه کمپلوتنسه مادرید در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۸۸ خبر روز آموزش و پژوهش
بر پایه تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه کمپلوتنسه مادرید و دانشگاه علامه طباطبائی و به دعوت گروه آموزشی زبان اسپانیایی، دکتر اریک کوئنن، از استادان دانشگاه کمپلوتنسه مادرید 4 سخنرانی تخصصی را برای گروه های آموزشی زبان انگلیسی و زبان اسپانیایی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تحلیل و بررسی درون مایه ها و واکاوی خصایص دراماتیک دو نمایش ریچارد سوم و جولیوس سزار از محورهای این سخنرانی ها بود. در پایان هر دو جلسه دانشجویان به طرح سوالاتی حول آثار شکسپیر و بحث پیرامون مسائل مطرح شده پرداخت.

همچنین دکتر اریک کوئنن طی روزهای ۱۲ و ۱۳ اسفند نیز دو سخنرانی در خصوص سونات و ادبیات بورخس برای گروه اسپانیایی برگزار کرد.