دانشگاه علامه طباطبائی؛ میزبان مرحله دانشگاهی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۷۱ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی از امروز 18 اسفند ماه در دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی با رویکرد بررسی دستاوردهای چهل سالگی انقلاب اسلامی با میزبانی جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه، از امروز ۱۸ الی ۲۰ اسفند ماه برگزار خواهد شد. از مهمترین ویژگی‌های این دوره می‌توان به تشکیل تیم‌های بین رشته‌ای جهت بررسی و تحلیل همه جانبه گزاره‌ها اشاره کرد.

لازم به ذکر است، جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی پس از برگزاری مرحله منطقه‌ای و کشوری ششمین دوره، این بار نیز میزبان این دوره از مسابقات است.