نخستین شماره مجله انگلیسی «علوم محاسباتی نوین» با صاحب امتیازی دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۶۵ خبر روز آموزش و پژوهش
رئیس مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه از انتشار اولین شماره نشریه انگلیسی زبان Journal of Computational Statistics and Modeling با مدیرمسئولی آقای دکتر محمد بامنی مقدم و سردبیری آقای دکتر فرزاد اسکندری از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام دکتر زند مقدم، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، این نشریه آکادمیک با رویه علمی-پژوهشی به زبان انگلیسی با چکیده فارسی منتشر می‌شود. اعضای هیئت تحریریه این نشریه تخصصی از دانشگاه‌های مختلف داخلی و خارجی است.

او در این خصوص گفت: اولین شماره این نشریه با 6 عنوان مقاله در سامانه مجلات علمی دانشگاه منتشر شده است. علاقمندان به منظور دسترسی به این نشریه می توانند به  آدرس سامانه الکترونیکی این نشریه http://jcsm.atu.ac.ir مراجعه نمایند.