نشست «بررسی دستاوردهای اقتصادی چهاردهه گذشته کشور» در دانشکده اقنصاد برگزار می شود

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۳۰۸ خبر روز
بسیج دانشکده اقتصاد نشست «بررسی دستاوردهای اقتصادی چهاردهه گذشته کشور و چگونگی آغاز دهه پنجم» را با حضور استادان و صاحبنظران این حوزه برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست در راستای بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری و با بررسی ابعاد مختلف اقتصادی این حوزه شامل: اقتصاد عمومی، توسعه انسانی، عدالت، اقتصاد سلامت و نیز رشد و توسعه تحولات تکنولوژی از سوی بسیج اساتید دانشکده اقتصاد برگزار می گردد.

در این نشست آقایان دکتر عباس شاکری، دکتر شمس الدین حسینی، دکتر احسان خاندوزی، دکتر داود دانش جعفری از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر منظور عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، دکتر مهدی نژاد، عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی و دکتر روستا آزاد عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف سخنرانی خواهند داشت.

این نشست 13 اسفند ماه جاری از ساعت 15:30الی 18:30 در محل تالار اجتماعات دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.