همایش ملی «نقد مبانی سلفی گری» در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار می شود

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۲۸۸ خبر روز
همایش ملی «نقد مبانی سلفی گری» از سوی دانشکده الهیات و معارف اسلامی و با حضور استادان و صاحب‌نظران این حوزه 13 اسفندماه جاری در محل این دانشکده برگزار می‌گردد.
همایش ملی «نقد مبانی سلفی گری» در دانشکده الهیات و معارف اسلامی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش باهدف بررسی ابعاد مختلف مبانی و بنیادهای فکری سلفی گری در 4 حوزه با عنوان‌هایی شامل: ماهیت شناسی و ابعاد تاریخی و اجتماعی؛ مبانی و ابعاد فلسفی عرفانی و کلامی؛ مبانی و ابعاد فقهی و تفسیری و نیز مبانی و ابعاد تطبیقی و میان‌رشته‌ای برگزار خواهد شد.در مراسم افتتاحیه این همایش پیام آیت‌الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید قرائت خواهد شد و دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه، دکتر حمیدرضا علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه و حجت‌الاسلام‌والمسلمین اکبری اقدم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سخنرانی خواهند داشت.لازم به ذکر است همایش ملی«نقد سلفی گری» ۱۳ اسفندماه از ساعت 30/8 در محل تالار شهید عضدی دانشکده الهیات و معارف اسلامی شروع به کار خواهد کرد.

IMG_20190301_000614_385_37134.jpg