امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ «دانشگاه علامه طباطبائی» و «مرکز آموزش سیاست‌گذاری مجمع تشخیص مصلحت نظام»

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۲۶۹ خبر روز آموزش و پژوهش
تفاهم‌نامه همکاری‌ میان «دانشگاه علامه طباطبائی» و «مرکز آموزش سیاست‌گذاری مجمع تشخیص مصلحت نظام» به امضای دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر محمدتقی آذرشب، رئیس مرکز آموزش سیاست‌گذاری مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید.
photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9-%DB%B0%DB%B2-%DB%B2%DB%B6_%DB%B1%DB%B7-%DB%B1%DB%B9-%DB%B5%DB%B3_37014.jpg

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این تفاهم‌نامه که 7 اسفندماه جاری در دفتر ریاست دانشگاه امضا شد؛ در خصوص همکاری به‌منظور بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه و توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، امور مشاوره و بین‌الملل منعقد گردید. بر اساس مفاد تفاهم‌نامه، برگزاری دوره‌ها و نشست‌های تخصّصی با تمرکز بر موضوع تربیت مدیران راهبردی، انجام مطالعات مشترک درزمینه چارچوب‌های سیاست‌گذاری و نظام‌های نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی نظام با تأکید بر آموزه‌های اسلامی و تجربه‌های جهانی؛ انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک و برنامه‌ریزی، اجرای دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی، حمایت مرکز از پایان‌نامه‌های تحصیلی به‌ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای مجمع تشخیص مصلحت نظام و یا دستگاه‌ها و سازمان‏های تابعه مجمع و همچنین تبادل اطلاعات علمي- پژوهشي ازجمله مفاد این تفاهم‌نامه همکاری است.

photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9-%DB%B0%DB%B2-%DB%B2%DB%B6_%DB%B1%DB%B7-%DB%B1%DB%B9-%DB%B5%DB%B7_(2)_37015.jpg

این خبر تکمیل خواهد شد.