پر مخاطب‌ترین جشنواره فرهنگی - دانشجویی دانشجویان دانشگاه علامه 6 اسفند برگزار می‌شود

۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۲۴۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
آزمون کتبی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت، دوشنبه ۶ اسفند ماه به‌صورت هم‌زمان در سالن دانشکده‌های اقتصاد، علوم اجتماعی، ارتباطات، حقوق و علوم سیاسی و نمازخانه دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جشنواره که توسط واحد فعالیت‌های دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و با همکاری نهاد رهبری، روابط عمومی، امور فرهنگی خوابگاه ها، کانون قرآن و عترت، کانون مهدویت، هیئت اصحاب عاشورایی، بسیج دانشجویی و کانون کتاب و کتاب‌خوانی برگزار شده است، با ۶۲۳ نفر ثبت‌نام کننده پر مخاطب‌ترین جشنواره دانشجویان دانشگاه است.

این آزمون در ۵ رشته شامل: ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با نهج‌البلاغه، پرسمان معارفی (آفتاب مهر)، صحیفه سجادیه و حفظ قرآن، در سالن دانشکده ارتباطات و ۵ رشته حفظ موضوعی قرآن (هر روز با قرآن) شامل: سیره معصومین احکام (از واجبات چه می‌دانیم)، آشنایی با احادیث (حکمت نامه جوان)، سبک زندگی اسلامی (بر مدار آفتاب) در محل سالن اجتماعات دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد. همچنین آزمون شفاهی قرائت و دعا و مناجات خواهران در تاریخ نهم اسفندماه ساعت ۹ صبح در محل مسجد دانشگاه برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است ۴ بخش و 15 رشته دیگر از سری مسابقات جشنواره قرآن اواخر فرودین ماه سال 98 برگزار می‌شود.