گردهمایی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مسئولان دانشگاه برگزار می گردد

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۲۲۰ خبر روز آموزش و پژوهش
گردهمایی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مسئولین و اساتید دانشگاه، روز سه شنبه 7 اسفندماه در محل سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این گردهمایی به همت معاونت دانشجویی و در آستانه عید باستانی نوروز و در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان غیر ایرانی با مسئولین و اساتید دانشگاه برگزار می‌گردد. سخنرانی مسئولین دانشگاه، اجرای تئاتر توسط دانشجویان غیر ایرانی و اجرای موسیقی از برنامه‌های این نشست است.

لازم به ذکر است این همایش 7 اسفند ماه از ساعت 16 در محل سالن اجتماعات دانشکده حسابداری و مدیریت برگزار خواهد شد.