قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در آزمون جامع دانشگاه علامه طباطبائی

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۲۱۷ خبر روز آموزش و پژوهش
به اطلاع می رساند: بر اساس مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ 97/11/27 مقرر گردید ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 مورخ 23،25و 98/03/22 برگزار گردد لذا دانشجویانی می توانند در این آزمون شرکت نمایند که تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها 16 و یا بالاتر باشد. همچنین ارائه نمره زبان قابل قبول برای شرکت در این آزمون الزامی است، در غیر اینصورت شرکت در آزمون امکان پذیر نمی باشد و یک نوبت لحاظ خواهد شد.

ضمناً مواد ارزیابی آزمون جامع و تاریخ برگزاری به تفکیک هر دانشکده متعاقباً اعلام خواهد شد.