اطلاعیه ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۱۸۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
معاونت فرهنگی دانشگاه در خصوص ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات اطلاعیه‌ای صادر کرد. متن اطلاعیه به شرح زیر است:

ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی از 27 بهمن آغاز و تا یکم اسفند ادامه خواهد داشت.شرایط کاندیداتوری: کاندیدا، باید مدیر مسئول نشریه فعال باشد. کاندیدا، واحد درسی یا پایان‌نامه یا رساله داشته باشد و حداقل دو نیمسال تحصیلی از سنوات مجاز تحصیلی وی (بدون احتساب نیمسال جاری) باقی مانده باشد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

- اصل و تصویر کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل در زمان ثبت‌نام برای دانشجویان، کارت پرسنلی برای کارکنان و اعضای هیئت علمی؛

- پروانه انتشار؛

- یک نسخه از آخرین شماره نشریه که در یک سال گذشته منتشر شده باشد.

زمان مراجعه و ثبت‌نام:

از 27 بهمن لغایت 1 اسفند کاه سال جاری از ساعت ۸ تا ۱۵ به صورت حضوری انجام خواهد شد.

مکان مراجعه و ثبت‌نام: خانه نشریات دانشجویی دانشگاه واقع در پردیس مرکزی دانشگاه، مجتمع فرهنگی امام علی (ع) . طبقه دوم، معاونت فرهنگی و اجتماعی

گفتنی است، انتخابات 13 بهمن ار ساعت 10 الی در محل ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار خواهد شد.