همایش ملی اقتصاد آموزش و پرورش با محور تحقق سند تحول بنیادین در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۱۱۹ خبر روز آموزش و پژوهش
اولین همایش ملی اقتصاد آموزش و پرورش با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و وزارت‌ آموزش و پرورش 27 و 28 بهمن ماه و با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش باهدف بررسی مدیریت منابع انسانی و مالی آموزش‌وپرورش (چالش‌ها، مسائل و راهکارها) و با تأکید بر تحقق سند تحول بنیادین آن برگزار خواهد شد. نظام تأمین و تخصیص منابع مالی آموزش‌وپرورش و برنامه‌ریزی منابع انسانی در آموزش‌وپرورش دو محور اصلی برگزاری این همایش دوروزه است. برگزاری 6 پنل تخصصی با حضور استادان و متولیان حوزه منابع مالی آموزش‌وپرورش از برنامه‌های این همایش دوروزه در کنار ارائه مقالات پذیرفته‌شده خواهد بود.

لازم به ذکر است این همایش 27 و 28 بهمن‌ماه از ساعت 9:30 در محل سالن اجتماعات شهید بهشتی برگزار خواهد شد.