مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می‌شود

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۱۰۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
ستاد برگزاری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مراسم بزرگداشتی با حضور کارکنان علمی و اداری دانشگاه را 16 بهمن‌ماه در محل دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ 40 در پنجمین روز از دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی که به‌عنوان انقلاب اسلامی؛ مجاهدت فرهنگی، تمدن سازی و امت اسلامی نام‌گذاری شده است، مراسم گرامیداشتی از سوی ستاد بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در محل تالار اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار خواهد شد.

این مراسم با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و موسیقی آیینی و ملی همراه خواهد بود و در پایان آن به شرکت‌کنندگان به‌قیدقرعه جوایزی اهدا خواهد شد.