مسابقه عکاسی با موضوع دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۹۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
ستاد برگزاری مراسم ایام الله دهه فجر دانشگاه علامه طباطبائی، مسابقۀ عکاسی با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در زمینه های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و... برگزار می کند؛
مسابقه عکاسی با موضوع دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی

مقدمه

مطمئناً قاب دوربین صادقانه ترین لحظات ناب را رقم زده و خواهد زد؛ این چشمان تیزبین شماست که نادیده ها و ناگفته های انقلاب و دستاوردهای آن را به تصویر می کشد. چرخش لنز و شکار لحظه ها با هدف قدم برداشتن در مسیر انقلاب و معرفی دستاوردهای چهل سالۀ آن فقط نگاه تیزبین و خلاقانۀ هنرمندان را می طلبد. این امر طبعاً دست یاری شما هنرمندان گرانقدر را به مدد می طلبد.

موضوعات

•  معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی در بخش های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و...

•  ثبت مراسم باشکوه و عظمت راهپیمایی 22 بهمن در اقصی نقاط کشور

•  معرفی پیشرفت های ایران اسلامی در زمینه های مختلف

مقررات مسابقه عکاسی:

•  شرکت در این مسابقه برای تمام دانشجویان، کارمندان و استادان دانشگاه علامه طباطبائی آزاد است.

•  محدودیتی در زمان ثبت آثار ارسالی وجود ندارد.

• هر عکاس، مجاز است با 5 قطعه عکس در این مسابقه شرکت کند.

• آثار ارسالی می توانند هم با دوربین های حرفه ای و هم با دوربین تلفن همراه ثبت شده باشند.

• هرگونه اصلاح رنگ و نور یا برش عکس نباید به استناد اثر خدشه وارد کند.

• در صورتی‌که بنا به تشخیص هیئت برگزار کننده اثر ارسالی بعنوان اثر برتر معرفی گردد، ارسال فایل اصلی عکس ضروری است.

• شرکت‌کننده در مسابقه به عنوان عکاس و مالک اثر شناخته می‌شود و مسئولیت هرگونه دعوی در باب مالکیت اثر از عهده برگزار کننده خارج است.

• برگزار‌کننده حق استفاده از عکس‌های پذیرفته شده را برای چاپ در کتاب، بروشور یا انتشارات مربوط به مسابقه، با ذکر نام عکاس را برای خود محفوظ می‌دارد.

• ارسال عکس‌ها به دبیرخانه مسابقه، به منزله قبول کلیه مقررات مسابقه است.

• تصمیم‌گیری درباره مسائل پیش‌بینی نشده به عهده هیات برگزار کننده مسابقه می باشد.

نحوه ارسال آثار:

• مشخصات کامل خود، شماره تماس و آثار را به آدرس پست الکترونیکی Allame.pic@yahoo.com ارسال نمایید.

جوایز:

به 5 نفر برتر جشنواره پس از داوری آثار، جوایز  نقدی اهدا خواهد شد.

گاه ‌شمار مسابقه:

آخرین مهلت ارسال آثار: 30 بهمن ماه ۱۳۹۷

اعلام نتایج داوری: متعاقباً اعلام می شود.

آدرس وبسایت: www.atu.ac.ir و www.atnanews.ir

پست الکترونیک:  Allame.pic@yahoo.com