ثبت نام از متقاضیان شرکت در سی و نهمین دوره دانش افزائی اعضای هیئت علمی دانشگاه در مشهد مقدس

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۷۷ خبر روز آموزش و پژوهش
دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علامه طباطبائی (ره) سی و نهمین دوره دانش افزایی اعضای هیئت علمی را یکم و دوم اسفند ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی این دوره برای اعضای هیأت علمی واجد شرایط تبدیل وضعیت و ارتقا و با برگزاری 2 دوره شامل روشنفکری دینی با تدریس دکتر ابوالفضل روحی و غرب شناسی با تدریس حجت الاسلام دکتر علیرضا قائمی نیا برگزار خواهد شد.

ظرفیت هر کارگاه آموزشی 30 نفر است و اولویت با کسانی است که در اولویت اول ثبت نام قرار گیرند. علاقمندان به منظور ثبت نام می توانند از ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 97/11/14 اقدام نمایند.

لازم است اعضای هیات علمی قبل از ثبت نام به نکات ذیل توجه داشته باشند:

- در صورت استقبال اعضای هیئت‌علمی و تکمیل ظرفیت کارگاه‌های فوق، امکان برگزاری کارگاه سوم فراهم خواهد بود.

- هر استاد مجاز به ثبت‌نام در یک دوره بوده و در صورت شرکت قبلی در دوره مشابه، مجاز به ثبت‌ نام نمی‌باشد.

- در صورت ثبت‌ نام در بیش از یک کارگاه، سامانه نسبت به حذف انتخاب مازاد اقدام می‌نماید.

- به‌ محض تکمیل ظرفیت، ثبت‌ نام متوقف می‌شود.

- احتمال حذف یا تغییر دوره‌ها بر اساس میزان استقبال استادان وجود دارد.

- حضور شرکت‌کنندگان به‌صورت مجردی بوده و دانشگاه مسئولیتی در قبال حضور اعضای خانواده شرکت‌کنندگان نخواهد داشت.

هزینه دوره: سرانه هزینه ثبت‌نام، مبلغ سه میلیون ریال است. نحوه پرداخت متعاقباً به ثبت‌ نام کنندگان اعلام خواهد شد.

ایاب و ذهاب: رفت‌ و برگشت توسط قطار درجه‌ یک بوده و بلیت برای شرکت‌کنندگان رزرو خواهد شد.

- تاریخ رفت سه‌شنبه‌شب مورخ 97/11/30 و تاریخ برگشت جمعه‌شب مورخ 97/12/3 خواهد بود. ساعت دقیق حرکت متعاقباً اعلام خواهد شد.

- به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تماس 7-48393595 دفتر نهاد دانشگاه تماس حاصل نمایند.