قرار گرفتن 12 نشریه علمی-پژوهشی دانشگاه در میان نشریات برتر (Q1) در کشور

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۷۳ خبر روز آموزش و پژوهش
مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی از به دست آوردن ضریب تاثیر مناسب توسط نشریات علمی دانشگاه خبر داد.
قرار گرفتن 12 نشریه علمی-پژوهشی دانشگاه در میان نشریات برتر (Q1) در کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیر زند مقدم مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در این خصوص گفت: بر طبق آخرین گزارش استنادی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، از 26 مورد نشریه بررسی شده دانشگاه در سال 1395، برای 22 نشریه ضریب تاثیر محاسبه شد که از این میان، 12 نشریه (به شرح ذیل) توانستند در جایگاه برتر (Q1) قرار گیرند؛ در حالی که این آمار در سال 1394 تنها سه نشریه را شامل می شد.

مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه با اشاره به شرایط دشوار اخذ و حفظ امتیاز علمی-پژوهشی نشریات اضافه کرد: دانشگاه علامه طباطبائی تاکنون برای 27 مورد از نشریات دانشگاه امتیاز علمی-پژوهشی و برای 2 نشریه امتیاز علمی-ترویجی موفق به اخذ امتیاز شده است. او اضافه کرد: ضریب تاثیر نشریات علمی هر ساله بر پایه میزان استنادات به مقالاتِ دو سال گذشته توسط ISC محاسبه و اعلام می‌شود و در حال حاضر 5 نشریه دیگر دانشگاه نیز در مرحله ارزیابی است.