فراخوان شرکت در انتخاب اعضای کارگروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۶۴ خبر روز
دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه از اعضای هیئت‌علمی واجد شرایط برای شرکت در انتخاب اعضای کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی که از تاریخ 13 لغایت 15 بهمن‌ماه از طریق سامانه آموزش عالی برگزار خواهد شد، دعوت به عمل آورد.
فراخوان شرکت در انتخاب اعضای کارگروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه، اعضای هیئت‌علمی رسمی آزمایشی و رسمی قطعی که دارای مرتبه استادیاری و بالاتر هستند می‌توانند در این رأی‌گیری که به‌صورت الکترونیکی برگزار خواند شد شرکت نمایند.اعضای هیئت‌علمی دانشگاه می‌توانند با توجه به گروه آموزشی –پژوهشی خود مرتبط با کارگروهی که در آن دارای حکم استخدامی هستند،رأی خود را اعلام نمایند.
اعضای هیئت‌علمی واجد شرایط به‌منظور مشارکت در این انتخابات می‌توانند  از تاریخ  13 تا 15 بهمن 1397 با ورود به سامانه آموزش عالی به آدرسhttp://hes.msrt.ir  از طریق وارد نمودن شماره ملی و تاریخ تولد رأی خود را حداکثر به 15 نامزد موردنظر اعلام نمایند.
لازم به ذکر است این اعلام نظر در طیف 5-1 خواهد بود و عدد 5 بیشترین درجه اعتماد را دارد.