تقدیر از اثر دکتر عباس شاکری در جشنواره فارابی

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۵۶ خبر روز آموزش و پژوهش
در مراسم پایانی دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی از دکتر عباس شاکری حسین‌ آبادی عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برای تألیف کتاب «مقدمه بر اقتصاد ایران» به‌ عنوان برگزیده اول گروه علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی این جشنواره تقدیر شد.
تقدیر از اثر دکتر عباس شاکری در جشنواره فارابی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم پایانی دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی که با ۳۶ برگزیده داخلی و خارجی همراه بود هفتم بهمن‌ماه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌ جمهور، حجت‌ الاسلام‌ والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهور و منصور غلامی وزیر علوم در سالن اجلاس سران برگزار شد. در این مراسم از ۱۶ برگزیده داخلی، هفت برگزیده خارجی و ۱۳ برگزیده در سایر بخش‌ها تقدیر شد که اثر تألیفی دکتر شاکری حسین‌آباد در بخش آثار داخلی در گروه علوم اقتصادی، مدیریت و علوم مالی موفق به کسب عنوان اثر برگزیده این جشنواره شد.

Image result for â«Ø¯Ú©ØªØ± عباس شاکری دانشگاه علامهâ¬âŽ

لازم به ذکر است جشنواره بین‌المللی فارابی با هدف تقدیر از تحقیقات حوزه علوم انسانی و اسلامی هر ساله توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در دو بخش داخلی و بین‌الملل برگزار می‌گردد. در کنار این دو بخش، بخشی نیز تحت عنوان بخش ویژه شامل: پیشکسوت علوم انسانی ایران، شخصیت‌های پیشرو در حوزه علوم انسانی ایران، نظریه‌ پرداز برتر، مترجم برتر و تأثیر گذار در حوزه اهداف جشنواره، انجمن علمی برتر و نیز فصلنامه‌ علمی پژوهشی برتر برگزار می‌گردد.