کسب عنوان قهرمانی تیم موت کورت دانشگاه در دور ملی/ دریافت مجوز حضور در رقابت های بین المللی واشنگتن

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۵۵ خبر روز آموزش و پژوهش
تیم دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی عنوان قهرمانی دور ملی مسابقات موت کورت دیوان بین المللی دادگستری (فیلیپ جساپ) را اخذ کرد و مجوز شرکت در مسابقات بین المللی واشتگتن را دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دوره از مسابقات ملی که سی ام دی و یک بهمن با میزبانی و حمایت مالی مرکز مطالعات بین المللی مدرن و با شرکت 9 تیم از دانشگاه های برتر کشور برگزار شد، تیم دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب عنوان قهرمانی دور ملی مسابقات موت کورت دیوان بین المللی دادگستری (فیلیپ جساپ) شد و مجوز شرکت در مسابقات بین المللی (بهار 1398 در واشنگتن) را دریافت کرد. همچنین در این رقابت جایزه بهترین موتر مسابقات نیز به آقای مازیار جاوید از دانشگاه علامه طباطبائی اختصاص پیدا کرد و جایزه ویژه این مسابقات را از آن خود نمود.

تیم دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی متشکل از دانشجویان دوره کارشناسی رشته حقوق پارمیدا اسدی، هلیا طهانها، پریا کرامت خواه و مازیار جاوید با مربی گری فرزاد فلاح و دکتر اسماعیل یعقوبی و همکاری تعدادی دیگر از دانشجویان فعلی و سابق دانشکده بود. تیم موت کورت دانشگاه با کسب این عنوان علاوه بر دریافت مجوز شرکت در دور بین المللی این رقابت ها که در بهار 1398 در واشنگتن برگزار خواهد شد، جایزه ویژه مسابقات شامل کمک هزینه سفر به آمریکا و تسهیلات ویژه روادید این رقابت ها را نیز دریافت نمود. شایان‌ ذکر است قضاوت مسابقات نیز علاوه بر استادان ایرانی، بر عهده قضات بین‌المللی و از جمله آقای دکتر راجپوت از اعضای فعلی کمیسیون حقوق بین‌الملل سازمان ملل متحد بود.